Gerbera boeket bestellen

Gerbera’s zijn prachtige bloemen die ieder boeket opfleuren. U zit dan ook altijd goed met een boeket Gerbera’s voor uzelf of iemand in uw omgeving. Bij Sister Sophy stellen we iedere dag de mooiste boeketten met Gerbera’s samen. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en worden door ons met de hand gebonden. Op die manier bent u verzekerd van een vers boeket van de hoogste kwaliteit.

Een iconische bloem vol kleur

De gerbera is een fantastische bloem die verkrijgbaar is in vele kleuren, soorten en maten. Dit maakt de bloemen ook bijzonder geschikt voor in een boeket. Met name in voorjaars- en zomerboeketten komt de gerbera goed tot z’n recht. Dankzij de ranke steel, compacte bloemblaadjes en het kleurrijke hart kan de bloem goed gecombineerd worden met tal van andere bloemen om zo een prachtig boeket te vormen.

Gerbera’s worden veelal in Nederland gekweekt waardoor we onze bloemen rechtstreeks van de beste kwekers ontvangen. We houden de keten kort om de bloemen zo vers mogelijk bij u in de vaas te krijgen. U kunt dan ook altijd rekenen op onze zeven dagen versgarantie. U kunt dus ten minste een week lang genieten van uw boeket met gerbera’s.

De gerbera als snijbloem

De gerbera is niet voor niets erg populair als snijbloem. De bloem komt van oorsprong uit de tropische gebieden van Afrika, Azië en Zuid-Amerika en vertaalt deze tropische herkomst ook in de kleurrijke en sierlijke uitstraling. Wanneer u een boeket gerbera’s aanschaft of ontvangt, is het belangrijk om de stelen schuin af te snijden met een schoon en scherp mesje. Op die manier kan de gerbera zich blijven voeden wanneer het boeket in de vaas staat.

Een gezonde gerbera staat het liefst in een schone vaas met slechts een laagje water. Zet uw boeket bovendien niet te dicht bij een raam op het zuiden. De bloemen kunnen namelijk niet goed tegen direct zonlicht en warmte. Maar wanneer u de perfecte plek heeft gevonden voor uw boeket met gerbera’s, kunt u er lang van genieten!

Gerbera’s bestellen bij Sister Sophy

Bent u op zoek naar een mooi boeket gerbera’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geloven namelijk dat ieder boeket de wereld een beetje beter maakt. Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar gerbera’s, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt er uiteraard op rekenen dat onze bloemen vers en handmatig gebonden zijn om zo mooi mogelijk bij u of uw dierbare te worden bezorgd. Kies zelf uw bezorgmoment en voeg ook een persoonlijke boodschap toe aan uw boeket gerbera’s.

Wilt u meer weten over Sister Sophy? Lees over onze missie op onze website of neem contact met ons op. We vertellen u alles wat u moet weten over onze bloemen, werkwijze en bezorging. Op die manier weet u wat u in huis haalt of cadeau doet.