Gele rozen bestellen

Geel wordt vaak geassocieerd met het voorjaar; de frisse kleur doet denken aan jonge kuikentjes en wordt met Pasen vaak gebruikt ter decoratie. Het is dan ook niet voor niets dat gele rozen voornamelijk in deze periode van het jaar ontzettend populair zijn. Maar ook voor andere gelegenheden kunnen gele rozen een mooie toevoeging zijn aan uw boeket. In combinatie met oranje bloemen zijn gele rozen bijvoorbeeld prachtig. En met het groen van de bladeren komen gele rozen helemaal mooi tot hun recht. Kortom, wilt u iemand verrassen met een mooie bos gele rozen? Bestel uw boeket dan vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat uw bloemen snel en zorgvuldig bezorgd worden op het juiste adres.

Waarom gele rozen geven?

Gele rozen zijn niet alleen mooi, ze hebben ook nog eens een prachtige symboliek. Gele rozen staan namelijk voor vriendschap en verbondenheid. Dat is toch precies de boodschap die u wilt uitdragen met uw boeket? Een bos gele rozen is dan ook een blijk van waardering en laat zien dat u de ontvanger wilt feliciteren, geluk wilt wensen, wilt troosten of een hart onder de riem wilt steken. Uiteraard kunt u ook gewoon zomaar een mooi boeket laten bezorgen als leuke verrassing.

Of u nu een bos gele rozen wilt versturen of een boeket waarin gele rozen verwerkt zijn, op onze website vindt u diverse voorbeelden van de boeketten die wij kunnen leveren. De afbeeldingen van de boeketten op onze website geven een indruk van het boeket dat u bestelt. Het kan echter voorkomen dat enkele bloemen in het boeket vervangen worden door andere soorten. Dit is uiteraard afhankelijk van seizoen en maakt uw boeket uniek en zo vers mogelijk.

Gele rozen van eigen bodem

Naast de kwaliteit van onze bloemen hechten we ook veel waarde aan de manier waarop ze gekweekt worden. We willen dat dit met oog voor mens en milieu gebeurt. Daarom werken we enkel samen met kwaliteitskwekers uit Nederland. Iedere bloem wordt eerlijk gekweekt en rechtstreeks van de kweker naar de binder vervoerd om daar met de hand tot boeket gebonden te worden. Op die manier komen onze bloemen zo vers mogelijk bij u of uw ontvanger in de vaas terecht.

We proberen de keten van kweker tot consument zo kort mogelijk te houden. Hiermee houden we namelijk grip op de kwaliteit van onze bloemen en hebben we zo min mogelijk transport. Dit is niet alleen goed voor de bloemen, maar ook voor het milieu. Bij Sister Sophy kunt u dus altijd rekenen op eerlijke bloemen van hoge kwaliteit. Bovendien kunnen we dankzij deze kwaliteit een versgarantie bieden van ten minste zeven dagen.

Gele rozen bestellen bij Sister Sophy

Bij Sister Sophy bestelt u snel en eenvoudig uw boeket naar keuze. U kunt bij ons terecht voor een boeket voor iedere gelegenheid. Gele rozen als bos of in een boeket? Bekijk alle boeketten op onze website en maak uw keuze. Zodra u uw bestelling plaatst heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan uw boeket. Ook kunt u het gewenste bezorgmoment aangeven zodat onze bezorger weet wanneer het boeket aangeboden kan worden.

Heeft u nog vragen over onze bloemen of onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u verder.