Gemengde rozen bestellen

Staat er deze week een verjaardag, trouwerij of een ander heugelijk moment op uw kalender? Laat dan een bos gemengde rozen bezorgen bij degene om wie het feest draait. Een boeket dat uit gemengde rozen bestaat is voorzien van rozen in diverse kleuren. Daardoor kunt u een combinatie maken tussen verschillende varianten van rozen en hoeft u niet te kiezen welke kleur u het mooiste vindt.

Juist omdat een boeket met gemengde rozen niet uit één kleur bestaat, ontstaat er een vrolijk geheel aan bloemen dat niet misstaat op de eettafel of in de vensterbank. Bij Sister Sophy kunt u deze rozen tegen een eerlijke prijs bestellen, waardoor uw gift niet het einde van de wereld hoeft te kosten.

Gemengd rozenboeket

Bestelt u een gemengd rozenboeket van Sister Sophy, dan heeft u de keuze uit verschillende formaten. Staat er een klein feestje op de agenda en ontbreekt de noodzaak bij u om flink uit te pakken? Kies dan een normaal boeket, die een lengte heeft van rond de 40 centimeter. Het grote boeket (diameter van 20 tot 25 centimeter) past beter bij klanten die stil willen staan bij een belangrijker moment. Wilt u écht uitpakken? Ga dan voor het ‘luxury’ gemengd rozenboeket. Deze bos heeft een doorsnede van 30 tot 35 centimeter, waarmee het Sister Sophy’s grootste optie is.

Bestelt u een gemengd rozenboeket bij Sister Sophy, dan verzekert u zichzelf van een kwalitatief hoogwaardig product. Om iedereen een goed boeket toe te vertrouwen, werken wij louter samen met de beste binders van het land. Hierbij maken we zelf een selectie uit de mooiste bloemen, zonder tussenkomst van anderen.

Rozen gemengd

Rozen die gemengd zijn hebben een fantastische uitstraling. Om elk wat wils te bieden, heeft Sister Sophy diverse varianten in de webshop opgenomen. Sommige varianten bestaan uit wat warmere kleuren, zoals geel en rood. Maar indien u wat meer van zachtere kleuren houdt, kunt u ook voor een combinatie gaan tussen witte en roze gemengde rozen.

Laat u een bos met gemengde rozen bezorgen, dan is het goed om u te realiseren dat de diverse rozen een andere betekenis hebben. Rode rozen staan symbool voor liefde, vriendschap en respect. Met roze rozen wenst u iemand geluk toe, terwijl de witte uitvoeringen voor puurheid en onschuld staan. Tot slot staan gele rozen voor warmte en met oranje viert u de gezelligheid en het plezier.

Gemengde rozen bezorgen

Wilt u gemengde rozen bezorgen bij iemand van wie u houdt? Plaats dan uw bestelling in onze webshop. Onze koeriers rijden van dinsdag tot en met zaterdag door het hele land, waarmee dit ook de dagen zijn waarop wij bezorgen. Bij het afrekenen kunt u dan ook zelf bepalen of welke dag u de gemengde rozen wilt bezorgen!