Pioenrozen (0 producten)

Pioenrozen zijn bij heel veel mensen favoriet. De populariteit van pioenen is echter niet geheel verwonderlijk, de bloemen zijn namelijk prachtig. In kleuren uiteenlopend van zachtroze tot fuchsia tot wit zijn pioenen altijd een fantastische toevoeging aan een ruimte. Bovendien kunnen ze uitbundig bloeien en staan ze erg lang op de vaas. Iemand verrassen met een boeket pioenen is dan ook altijd een goed idee. Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar pioenen, wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van topkwaliteit bloemen.

Een echte seizoensbloem

Pioenrozen zijn helaas niet het hele jaar door verkrijgbaar. Dit maakt de periode waarin ze wel verkrijgbaar zijn dan ook extra speciaal. De pioenroos bloeit doorgaans in het late voorjaar en begin van de zomer. Dit is dan ook de periode dat u de bloemen volop kunt krijgen in bos of als onderdeel van een boeket. In de periode rondom Moederdag zijn de pioenen bijvoorbeeld volop te krijgen!

Pioenen worden in verband gebracht met onder meer geluk, liefde en gezondheid – een boodschap die u ongetwijfeld ook iemand in uw omgeving wilt overbrengen. Wanneer de bloemen van de pioenroos nog niet zijn uitgekomen, is de bloem niet heel indrukwekkend. Echter, zodra de bloemen tot bloei komen, weet u niet wat u ziet! Pioenen zijn dan ook de perfecte bloemen om iemand op te vrolijken, succes te wensen, een hart onder de riem te steken en nog veel meer.

Pioenen van eigen bodem

Sister Sophy gelooft in de kracht van bloemen; net ieder boeket maken we de wereld een stukje beter. Om dit te kunnen doen bieden we echter wel enkel de beste kwaliteit bloemen. Daarom werken we uitsluitend samen met kwaliteitskwekers van eigen bodem. Bovendien worden onze pioenen rechtstreeks van de kweker naar de binders vervoerd om daar met de hand gebonden te worden tot prachtige bossen of boeketten. Op die manier belanden uw pioenrozen zo vers mogelijk bij u in de vaas. Ook wanneer u besluit pioenen te laten bezorgen bij iemand in uw omgeving kunt u erop rekenen dat de pioenen vers en van de hoogste kwaliteit zijn.

Dankzij de hoge kwaliteit van onze bloemen kunnen we een zeven dagen versgarantie bieden. Dit betekent dat u gegarandeerd minimaal een week lang kunt genieten van uw bloemen, en vaak nog veel langer. Snijd de bloemen schuin af en verwijder de bladeren die in het water komen te staan. Op die manier houdt u de bloemen gezond en geniet u nog langer van uw pioenen!

Pioenen bestellen bij Sister Sophy

Wilt u pioenrozen bestellen en laten bezorgen? Dan bent u bij Sister Sophy aan het juiste adres. Wij bezorgen onze kwaliteitsbloemen door heel Nederland op een moment dat het u uitkomt. Kies tijdens het bestelproces op welk moment onze bezorger langs moet komen, dan zorgen wij dat u uw bloemen op de juiste dag ontvangt of bezorgd worden. U kunt bovendien een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw boeket. Op die manier maakt u uw cadeau extra speciaal.

Heeft u vragen over onze bloemen of het bestelproces? Neem dan vooral contact met ons op, dan helpen we u graag verder!