Witte rozen (3 producten)

Witte rozen symboliseren puurheid, vergeving en zuiverheid en worden vaak in verband gebracht met een nieuwe begin en liefde – zoals bij een bruiloft bijvoorbeeld. Maar ook voor een andere gelegenheid zijn witte rozen een uitstekende keuze. U laat namelijk zien dat u iemand waardeert en brengt met uw boeket deze boodschap op een bijzondere manier over. Witte rozen kunt u zowel als bos of als onderdeel van een gemengd boeket bestellen. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u via onze website het juiste boeket voor u!

Witte rozen laten bezorgen

Wilt u iemand verrassen met een boeket witte rozen? Dat kan zeer eenvoudig via onze website. Selecteer de rozen die u graag wilt laten bezorgen en voeg een persoonlijke boodschap toe aan uw cadeau. Vervolgens kunt u zelf een bezorgmoment kiezen. Wilt u bijvoorbeeld de witte rozen laten bezorgen op een bijzondere datum? Dat kan! Laat ons weten op welk moment onze bezorger aan de deur moet staan, dan regelen wij de rest.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de witte rozen aan uzelf cadeau te doen! Ook in dat geval kunt u een bezorgmoment kiezen dat u uitkomt. Zo weet u zeker dat u thuis bent wanneer de bloemen geleverd worden en dat u ze direct in de vaas kunt zetten.

Witte rozen van premium kwaliteit

Bestelt u witte rozen bij Sister Sophy, dan kunt u rekenen op buitengewone kwaliteit. We werken namelijk enkel samen met gerenommeerde kwekers uit Nederland zodat onze rozen enkel kleine afstanden hoeven af te leggen en zo vers mogelijk in de vaas belanden. Bovendien worden onze boeketten met de hand gebonden nadat de bloemen rechtstreeks van de kwekers naar onze ervaren binders zijn vervoerd. Op die manier ontvangt u altijd unieke boeketten die zorgvuldig zijn samengesteld door specialisten.

U kunt ervoor kiezen om onze witte rozen in verschillende aantallen te bestellen. Wilt u een bescheiden bosje witte rozen bestellen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor 20 witte rozen van 40 centimeter. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om te kiezen voor onze prachtige premium witte rozen. Deze witte rozen zijn mooi vol en bloeien uitbundig. Ze staan dan ook fantastisch in de vaas!

Witte rozen bestellen bij Sister Sophy

Wilt u witte rozen bestellen en laten bezorgen? Dan bent u bij Sister Sophy aan het juiste adres. We bezorgen onze bloemen door heel Nederland op een moment dat het u uitkomt. Voor iedere gelegenheid

Heeft u vragen over onze bloemen, service of de bezorging van uw boeket? Neem dan vooral contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Bovendien kunt u rekenen op persoonlijk advies, diepgaande kennis van onze bloemen en planten en uitstekende service. Dat vinden we vanzelfsprekend. Zo proberen we met ieder boeket de wereld een stukje beter te maken!