Zonnebloemen bestellen

Vraagt u iemand om een bloem te tekenen, dan is de kans groot dat de uiteindelijke schets veel wegheeft van zonnebloemen. Zonnebloemen dragen de kleur van de grootste ster van het universum, terwijl de binnenzijde van de bloem de kern van de ster symboliseert. Nederland is niet het enige land dat deze gewassen associeert met de telg van het universum. Zo spreken ze in Duitsland van de ‘Sonnenblume’ en reppen ze in Frankrijk en Spanje over de ‘tournesol’ en ‘Girasol’.

Bij Sister Sophy kunt u zonnebloemen tegen een aantrekkelijke prijs laten bezorgen. Op die manier zorgen we ervoor dat het geven van een bloemetje voor iedereen betaalbaar is. Zo houden we het leuk voor allemaal! Bent u geïnteresseerd? Lees dan gauw verder.

Zonnebloem bezorgen

Was u als sfeermaker altijd het zonnetje in huis, maar bent u op uzelf gaan wonen? Een zonnebloem bezorgen bij uw ouders, is dan een mooi gebaar naar hen toe. Zo’n knalgeel boeket zorgt nu eenmaal voor de nodige sfeer in huis en dat is voor sommigen net even nodig om een fijner thuis te creëren.

Besluit u uiteindelijk om een zonnebloem te bezorgen? Dan versturen wij het Happy Lily boeket voor u. We verpakken deze zonnebloemen in een spraakmakende doos, zodat het uitpakken alleen al een cadeautje op zich is. Doorgaans bevat dit boeket maar liefst 25 bloemen, waardoor er een prachtig geheel op tafel gezet kan worden.

Zonnebloem in vaas

De zonnebloem in vaas is niet alleen vandaag de dag populair. In de tijd dat de beroemdste schilders des vaderlands actief waren, zette men ook weleens zo’n bos op tafel. Daarop besloot Vincent van Gogh zijn penseel ter hand te nemen en het boeket te vereeuwigen. Inmiddels is dit uiteindelijke schilderij verworden tot een creatie die mondiale allure heeft gekregen.

Wat veel mensen overigens niet weten, is dat er meerdere varianten van de zonnebloem in vaas gemaakt zijn door Vincent van Gogh. Sommige van zijn werken hebben een plekje gekregen in München, terwijl andere tentoongesteld worden in het centrum van Londen.

Zonnebloemen kopen

Lijkt het u wel wat om uw zonnebloem te kopen, zonder daar de deur voor uit te hoeven? Kies er dan voor om een bestelling te plaatsen bij Sister Sophy. Wij hanteren een 7 dagen versgarantie, waardoor u of degene wie u wilt verrassen verzekerd is van een boeket waar leven in zit. Bovendien selecteren wij alle boeketten die we verkopen zelfstandig en hebben we nauwe samenwerkingen met de beste kwekers van het land. Hiermee voorkomen we dat we de afdankertjes krijgen van de veiling, waar u anders de dupe van zou worden.

Daarnaast is onze webshop voorzien van een Webshop Keurmerk, waarmee wij voldoen aan alle e-commerce standaarden van dit moment. Zonnebloemen kopen is zo veilig bij Sister Sophy, waarmee u zeker weet dat het boeket van uw voorkeur op plaats van bestemming komt.