Boeket bestellen

Viert iemand wie u een warm hart toedraagt zijn of haar verjaardag of is er een werkjubileum dat u niet zomaar aan u voorbij wilt laten gaan? Verstuur dan één van de boeketten uit de webshop van Sister Sophy. Onze boeketten behoren tot de beste van heel Nederland en worden zorgvuldig samengesteld door vakprofessionals die er écht kijk op hebben.

Boeketten zijn niet alleen leuk om te versturen als er een feestje op de kalender staat, maar worden ook vol blijdschap ontvangen op willekeurige dagen. Het leven is namelijk te kort om woon- en eetkamers niet te vullen met boeketten, zo is de filosofie bij Sister Sophy. Bent u benieuwd welke boeketten wij te koop hebben? Lees dan gauw verder!

Gekleurde boeketten

Sommige huiskamers zijn dusdanig steriel ingericht, dat er wel wat leven in de brouwerij mag komen. Bloemstukken die daar hoe dan ook een bijdrage aan kunnen leveren, zijn de gekleurde boeketten van Sister Sophy. Bij deze boeketten worden verschillende bloemen met elkaar gecombineerd, waardoor er een vrolijk geheel ontstaat. Witte muren vallen zo een stuk minder op, wat tot gevolg heeft dat de huiskamer veel meer tot leven komt.

Een van de gekleurde boeketten die veelvuldig verkocht worden in de webshop van Sister Sophy, is Boeket Marianne. Gerbera’s, eustoma’s en rozen flankeren elkaar op elegante wijze, wat bijdraagt aan de populariteit van dit boeket. Plukboeket Maya, waar de gerbera’s zijn vervangen door de phlox, is een ander bloemstuk dat vaak besteld wordt in onze webshop.

Veldboeketten

Naast de reguliere boeketten, kunt u ook veldboeketten bestellen bij Sister Sophy. Nadat uw bestelling bij ons binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het boeket van uw voorkeur tijdig op plaats van bestemming aankomen. We verpakken al onze veldboeketten in nette verzenddozen, zodat het een feestje voor de ontvanger is om uit te pakken.

Een van de veldboeketten die we niet onbenoemd willen laten, is Veldboeket Evie. Dit soort boeketten worden gekenmerkt door het speelse karakter ervan. De diverse bloemen zitten niet strak in de vaas, maar losjes. Daardoor heeft het er alle schijn van dat het boeket is samengesteld in het veld, door bloem na bloem erin te plaatsen.

Plukboeketten

Plukboeketten zijn vergelijkbaar met veldboeketten en mogen evenmin ontbreken in dit rijtje. Plukboeket Maya is één van de opties die we aanbieden. Groen is de kleur die hierbij het meest domineert, maar ook paars, roze en witte bloemen leveren een bijdrage aan de schoonheid van deze boeketten. Deze boeketten misstaan niet op de schoorsteenmantel of op de eetkamertafel, maar komen eveneens goed tot zijn recht in de vensterbank of onder de veranda.

Boeketten versturen

Boeketten versturen kan erg gemakkelijk bij Sister Sophy. Wij bieden een versgarantie van maar liefst 7 dagen, waarmee u de ontvanger van kwalitatieve bloemen verzekert. Boeketten versturen we via onze koeriers, die dagelijks het hele land doorrijden om het boeket van uw voorkeur te bezorgen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.