Boeket bestellen

Zijn er momenten die je niet zomaar voorbij kan laten gaan? Verjaardag van een oom, de trouwdag van je zus of wil je iemand een hart onder de riem steken? Doe dat dan met één van onze prachtige boeketten. Een boeket bezorgen is makkelijk en we doen het graag. Zo zorg je toch nog voor dat echte beetje extra liefde.

Gekleurd boeket bezorgen

Gekleurde boeketten zorgen altijd voor dat beetje extra kleur in de woonkamer. Maak je huiskamer nóg vrolijker door één van onze verschillende soorten boeketten te bestellen. Het boeket bezorgen gaat makkelijk en snel. Zo kun je al vanuit je favoriete plek op de bank een mooi boeket bestellen.

Met ons brede assortiment boeketten was een boeket bezorgen nog nooit zo leuk. Bij Sister Sophy hebben we niet alleen standaard boeketten. We hebben ook ons populaire Marianne boeket, een tropisch boeket en bijvoorbeeld een mooi boeket rode rozen. Voor ieder wat wils en keus genoeg.

Veldboeket bezorgen

Naast de gebruikelijke boeketten om kun je ook veldboeketten bestellen. Deze boeketten zijn gemaakt van wilde veldbloemen en vervolgens geschikt tot een mooi passend boeket. Zo lijkt het alsof je de bloemen zelf geplukt hebt en tot een mooi boeket hebt gemaakt, maar dan zonder de moeite!

Vers boeket bezorgen

De boeketten die wij bezorgen worden altijd met zeven dagen versgarantie bezorgd. Hierdoor garanderen wij dat de bloemen minimaal zeven dagen mooi en goed blijven. Zo hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over eventueel kleurverlies of uitval. Is dat ook weer geregeld.

Kaartje bij jouw boeket

Vind je alleen een boeket te saai? En wil je eigenlijk nog wat extra’s aan jouw verrassing toevoegen? Zorg er dan voor dat je voor €1,50 een extra kaartje toevoegt aan jouw bestelling. Via deze weg kun je jouw gevoel omzetten in woorden en doorgeven aan de ontvanger. Vergeet natuurlijk niet je naam op het kaartje te zetten. Onze bezorgers geven geen informatie over de afzender door aan de ontvanger. Wanneer je niks op het kaartje zet, zal de ontvanger niet weten dat het boeket van jou komt.

Onze service van boeket bezorgen

Wanneer je jouw boeket vóór 16.00 uur bestelt heeft de ontvanger zijn of haar prachtige bos de volgende dag al in huis. Via deze weg kunnen wij er voor zorgen dat de boeketten mooi en kleurrijk aankomen bij de ontvanger en zij er daardoor optimaal van kunnen genieten. Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met iemand van onze klantenservice.