Geel boeket bestellen

Het boeket geeft zoveel licht als de zon en is bijna net zo mooi als de maan. Wellicht heeft u het al geraden, maar uiteraard hebben we het hier over een geel boeket. In de webshop van Sister Sophy kunt u verschillende varianten van een geel boeket bestellen. Een boeket waar deze sprekende kleur de boventoon voert is gemakkelijk te bestellen én te verzenden via Sister Sophy en daar bovenop heeft u altijd een versgarantie van een week. Kleine besteding, groot plezier!

Doet u iemand een geel boeket cadeau, dan verwent u een ander met een gewaagd bloemstuk. Doorgaans kiest men voor de veilige optie en overhandigen ze een eenvoudig veldboeket, maar gebleken is dat onze gele boeketten goed in de smaak vallen onder de ontvangers. Wilt u meer weten over zo’n geel boeket? Bekijk dan deze pagina.

Een bloemstuk voor de warme seizoenen

In de spiritualiteit staat de kleur geel symbool voor verschillende begrippen. Vrolijkheid, creativiteit en energie zijn voorbeelden van definities, maar bij een geel boeket is de koppeling ook al snel gelegd met de zomer- en lenteseizoenen. Dit zijn namelijk de jaargetijden waar de zon het meest van zich laat zien, wat tot gevolg heeft dat er een grote hoeveelheid licht zichtbaar is.

Een geel boeket is dan ook een graag geziene gast in de maanden dat de letter ‘r’ niet is opgenomen in de maand. Vul een mooie vaas met wat water, zet het gele boeket erin en geef het boeket een mooi plekje in uw huis.

Een geel boeket met Pasen

Een ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei! Een geel boeket is zo’n typisch bloemstuk dat vaak gegeven wordt in het weekend waar traditiegetrouw stil wordt gestaan bij de herrijzenis van Jezus. Dit heeft alles te maken met kuikens, die deze prachtige gele kleur dragen. Kuikens komen voort uit eieren en die symboliseren nieuw leven, wat dan weer een verklaring is voor waarom we massaal eitjes eten in de paasvakantie.

Opties voor een geel boeket

In de webshop van Sister Sophy verkopen we verschillende varianten van een geel boeket. Een geliefde optie onder onze klanten, is Geel Boeket Zoé. Hierbij hebben we anjers, rozen, chrysanten en gipskruid op prachtige wijze gebonden. Verstuurt u dit boeket, dan kunt u het eigenlijk niet verknallen bij de ontvanger. Vindt u het mooier om meerdere exemplaren van één bloem te geven? Bestel dan 20 gele rozen in onze webshop. Deze bloemen zijn zo rond de 40 centimeter hoog, waardoor er een prachtig geheel aan bloemen ontstaat.

Gele bloemen bestellen

Besluit u om uw gele bloemen te bestellen in de webshop van Sister Sophy? Indien gewenst, heeft u de optie om een anonieme verzending te doen. Hierbij laat u bepaalde velden leeg, zodat de ontvanger geen idee heeft wie een geel boeket aan hem of haar verzonden heeft. Als de bel gaat wordt de verrassing zo nog groter dan hij al is voor de begunstigde.