Veldboeket bestellen

Vind jij het ook zo leuk als mensen bij jou thuis komen en aangeven wat een prachtige bloemen je hebt staan? Niets is zo leuk als complimenten krijgen over je omgeving. Gun jij dat een ander ook? Bestel dan nu snel bij Sister Sophy jouw prachtige veldboeket en laat hem door ons bezorgen bij jouw favoriete persoon. Met onze goede service en snellere levering was bloemen bestellen nog nooit zo leuk!

Wat maakt een veldboeket bezorgen zo speciaal?

Veldboeketten zijn een speciaal soort bloem boeket. Deze boeketten worden geschikt met bloemen uit het wild. Zo heeft elke bloem een compleet andere kleur en verschillende hoogtes. Dit maakt elk veldboeket uniek op zijn eigen manier. Een kleurrijke volle bos die vrijwel nooit saai uitvalt. Het veldboeket wordt steeds populairder en wij snappen wel waarom!

Laat uit een divers assortiment een veldboeket bezorgen

Met ons enorme assortiment zit er altijd wel een boeket bij dat perfect is voor jouw huiskamer. Word je blij van een hoop kleur? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Doordat wij rekening houden met de natuurlijke uitstraling van de boeketten zorgen we ervoor dat er niet alleen bloemen in de boeketten zitten. Onze boeketten beschikken ook over groen. Dit zorgt voor meer volume en een sprankelende uitstraling. precies het soort uitstraling dat voor iets prachtigs zorgt in jouw huiskamer.

Zeven dagen versgarantie

Bij Sister Sophy krijgt u niet alleen een prachtig boeket bloemen, wij zorgen ook voor een zeven dagen versgarantie. Met deze versgarantie bent u verzekerd van zeven dagen lang prachtige bloeiende bloemen. Wij werken samen met kwekerijen en binderijen. Door onze samenwerking met deze partijen krijg je de meest verse bloemen heel gemakkelijk thuisbezorgd. Voor een goede prijs heb je al een prachtig boeket in huis staan.

Veldboeket bezorgen met kaartje

Een veldboeket bezorgen met een leuk kaartje is ook mogelijk bij Sister Sophy. Voor maar €1,50 kun je al een kaartje toevoegen aan je bestelling. Hierdoor weet de ontvanger precies van wie de bloemen komen en wat voor gedachten erachter zitten. Vergeet natuurlijk niet je naam op het kaartje te zetten, anders weet de ontvanger niet dat jouw hele lieve gebaar van jou komt.

Onze service bij veldboeket bezorgen

Wanneer je voor 16.00 uur bestelt, heb je de volgende dag al jouw prachtige veldboeket in huis staan. Een veldboeket bezorgen bij Sister Sophy is leuk, makkelijk en snel.