Veldboeket bestellen

’’Wat een schitterend, kleurrijk boeket heb jij staan!’’ Een veelgehoorde uitspraak die mensen gebruiken wanneer zij een veldboeket in een vaas zien staan. Een veldboeket is namelijk een boeket dat bestaat uit allerlei verschillende bloemen. De één nog kleurrijker dan de ander. Daarbij verschilt de hoogte van bloemen, waardoor er veel volume in het boeket ontstaat. Een veldboeket lijkt daarom ook wel op een bos bloemen die u zelf rechtstreeks van het veld bij elkaar geraapt heeft. Niet verwonderlijk dat het veldboeket afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen. Het past namelijk in elk interieur en bij elke stijl. Ben jij op zoek naar een geschikt cadeau voor je familie, vriend(-in) of collega? Met een prachtig veldboeket zit je altijd goed!

De mooiste veldboeketten bij Sister Sophy

Bij Sister Sophy hebben wij een uitgebreide keuze in veldboeketten. Daarom hebben wij voor elke gelegenheid een passend boeket. Naast de sprankelende bloemen houden wij ook rekening met de natuurlijke uitstraling. Het veldboeket bestaat dus niet alleen uit bloemen, maar ook uit groen. Dit zorgt voor meer volume en een unieke uitstraling. Het prachtige boeket laat de ruimte altijd opfleuren!

Wilt u iemand verrassen en weet u niet welk cadeau daarbij past? Dan is een veldboeket de perfecte keuze. Door de diversiteit aan kleuren stelt een veldboeket nooit teleur. Sister Sophy heeft daarnaast verschillende keuzes in groottes. Wilt u iemand met een klein gebaar verrassen? Dan is veldboeket ‘Jamila’ een uitstekende keuze. Het boeket bestaat uit zoet ruikende asters en eustoma’s die samen met bloeiende rozen in de vaas staan. Een andere keuze die altijd voor een lach op het gezicht zorgt, is het veldboeket ‘Eline’. Een prachtig boeket bestaande uit paarse en lichtroze kleuren met een combinatie van bloemen als de gerbera, limonium en ornithogalum. Een adembenemende keuze!

Kwaliteitsbloemen van gecertificeerde binders

Naast het uitgebreide assortiment aan bloemen en boeketten biedt Sister Sophy ook zeven dagen Happy Days garantie aan. Wij garanderen dat uw veldboeket na zeven dagen nog vers in de vaas staat. Dat komt omdat wij alleen samenwerken met lokale kwaliteitskwekers en gecertificeerde binders. Onze binders werken met de meest verse bloemen, die vaak dezelfde ochtend nog van de lokale kweker afkomen. Als u uw veldboeket thuis met alle liefde verzorgd en veel aandacht geeft, moet u er niet raar van opkijken dat het boeket na twee weken nog steeds prachtig in de vaas staat. Wij voorzien u daarin graag van verzorging tips, waardoor u extra lang van uw veldboeket kunt genieten!

Bestel nu een veldboeket bij Sister Sophy

Wilt u een dierbare verrassen of uzelf eens met een mooi boeket bloemen verwennen? Bestel dan nu een veldboeket bij Sister Sophy. Geïnspireerd door onze overtuiging stellen wij de mooiste boeketten samen. Neem snel een kijkje op de website voor nog meer kleurrijke keuzes.

Hebt u een keuze kunnen maken? Mooi, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Onze bezorgers bezorgen door heel Nederland. Het veldboeket wordt bezorgd in mooie cadeauverpakking en u kunt zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen. Wanneer u de bestelling plaatst, kunt u het gewenste bezorgmoment aangeven. Zo weet onze bezorger exact wanneer hij het boeket af moet leveren.

Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u graag verder!