Max Havelaar Partner

Sister Sophy gelooft in een wereld waarin mensen elkaar blij kunnen maken. Deze wereld bestaat uit producten die goed zijn voor mens en milieu.

Sister Sophy wil naar een punt toewerken waarin wij 100% eerlijke bloemen versturen. Dit zou betekenen Fairtrade, maar ook FFP bloemen. Fairtrade is goed voor mens en milieu, maar de basis ligt bij de mens. FFP is een bepaalde manier van telen en is goed voor het milieu. Dit streven is voor Nederland als bloemen land uniek. Maar voor ons nog niet uniek genoeg, wij willen dat er in Nederland binnen vijf jaar nog alleen maar eerlijke bloemen te verkrijgen zijn. Dat is ons doel.

We beginnen bij Sister Sophy. Om 100% eerlijke bloemen te versturen hebben we volume nodig. En volume begint bij ons alle.... zodra we volume hebben, kunnen wij 100% eerlijke bloemen gaan leveren en dan is de vervolgstap om dit door te zetten naar de bloemisten. Sister Sophy werkt eraan om een label te zijn voor eerlijke bloemen. Geef je eerlijk, dan geef je Sister Sophy.

We hebben via Max Havelaar al de eerste stap gezet naar ons doel, wij zijn op dit moment officieel Max Havelaar Partner (FLO-id: 31009). Onze huidige producten zijn nog niet fairtrade maar MPS2.

Help ons! Help ons ons doel waar te maken, vertel en deel over Sister Sophy en laten we samen ervoor zorgen dat wij 100% eerlijke bloemen versturen.