Een boeket voor iedere moment

Bloemen zorgen voor blijdschap en liefde maar bieden ook troost of geruststelling. Daarom is het juiste boeket bloemen geven voor een speciale gelegenheid altijd een goed idee. Met bloemen zegt u namelijk wat u op het hart ligt zonder dit onder woorden te hoeven brengen. Hiermee is het geven van een boeket een gebaar van waardering, aandacht en liefde.

Voor welke gelegenheid bent u op zoek naar een boeket bloemen? Bij Sister Sophy vindt u boeketten voor iedere mogelijke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, trouwen of geboorte maar ook aan verlies of ziekte. Afhankelijk van de gelegenheid stellen wij precies het juiste boeket samen – zodat u de juiste boodschap overbrengt.

Meer dan een kwaliteitsbloemist

Bij Sister Sophy geloven we dat bloemen de wereld beter maken. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat we enkel eerlijke boeketten samenstellen die ook goed zijn voor de wereld. Daarom werken we uitsluitend met Nederlandse kwaliteitskwekers en binders. Door lokaal in te kopen verminderen we het belastende effect van ons transport op het milieu en garanderen we te allen tijde verse bloemen. We kopen de bloemen namelijk direct bij de kweker en verwerken de bloemen handmatig.

Onze werkwijze betekent voor u dat u altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit bloemen die ten minste een week mooi blijven. Onze binders maken boeketten van bloemen die vaak rechtstreeks van de kweker komen waardoor we op alle bloemen en planten minimaal zeven dagen versgarantie kunnen bieden. Deze 7 Dagen Happy Days garantie vinden we erg belangrijk en dit vormt dan ook de maatstaf voor de bloemen die we selecteren voor onze boeketten.

Sister Sophy is dus meer dan een kwaliteitsbloemist. We zijn ons bewust van het traject dat onze bloemen afleggen en zorgen ervoor dat dit zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Bovendien houden we altijd controle over de kwaliteit van onze bloemen door korte lijnen met kwekers en binders te onderhouden. U kunt er dan ook van op aan dat de boeketten die u bij Sister Sophy bestelt voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het juiste boeket samenstellen voor uw gelegenheid

Op onze website vindt u uitgebreide selecties boeketten per gelegenheid. Op basis van kennis en ervaring hebben onze specialisten boeketten samengesteld die geschikt zijn voor specifieke gelegenheden. U hoeft enkel nog een keuze te maken uit de selectie. Uiteraard kunt u bij het maken van deze keuze rekenen op deskundig advies. Vertel ons om welke gelegenheid het gaat en geef uw voorkeur aan - bijvoorbeeld een soort bloem of een type boeket - dan adviseren wij u over de beste keuze. Op die manier weet u dat u altijd een boeket stuurt of geeft dat past bij de situatie van de ontvanger en u precies de boodschap overbrengt die u voor ogen heeft.

Bestel uw boeket via Sister Sophy

Bent u op zoek naar een boeket voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij Sister Sophy aan het juiste adres. Via onze website kunt u eenvoudig filteren op gelegenheid en een boeket uitzoeken dat u aanspreekt. Vervolgens plaatst u de bestelling en kiest u zelf de afleverlocatie en het bezorgmoment.

Met onze bloemen maken we de wereld een fijnere plek – zowel voor u en de ontvanger van de bloemen als voor ons. We worden namelijk ontzettend blij van wat we doen; mensen helpen bij het overbrengen van hun waardering middels een mooi boeket bloemen. Wilt u meer weten over onze missie, onze bloemen en boeketten of onze service? Neem dan vooral contact met ons op.