Bedankt boeket

Er zijn weinig dingen die uw dankbaarheid aan iemand beter overbrengen dan een prachtige bos bloemen. Uw gebaar van waardering wordt gevat in de kleurrijke samenstelling van verse bloemen die rechtstreeks van de kweker komen. Bij Sister Sophy kunt u dan ook rekenen op buitengewone kwaliteit en eerlijke bloemen. Op die manier schenkt u niet alleen de ontvanger een bedankje, u kiest ook nog eens voor een verantwoord cadeau. Bekijk hier ons hele assortiment bedankt boeketten die onze ervaren binders iedere dag vers voor u samenstellen.

Om welke reden u de ontvanger ook wilt bedanken, er is altijd een geschikt boeket te vinden. Kiest u bijvoorbeeld voor een mooi veldboeket? Dan is de kans groot dat de prachtige bloemen van de Lisianthus/Eustoma in het boeket verwerkt worden. Deze bloem draagt de symboliek van waardering en dankbaarheid – onmisbaar dus in een bedankt boeket. De ontvanger zal met het zien van uw boeket herinnerd worden aan uw waardering.

Eerlijke bloemen van topkwaliteit

Het is onze missie om de huidige industrie te verduurzamen en bovenal eerlijker te maken. Dit betekent dat we enkel samenwerken met kwaliteitstelers en de beste binders van eigen bodem. Op die manier houden we de ketting kort en blijven we controle houden over de kwaliteit van onze producten. Daarnaast geloven we sterk in de kracht van de natuur; de bloemen zijn mooi genoeg van zichzelf en hoeven niet bewerkt te worden. Ze worden dan ook rechtstreeks van de kweker naar de binder gebracht zonder onnodige tussenstops. Dit houdt de bloemen mooi en vers.

U kunt ervan op aan dat een boeket dat u via Sister Sophy bestelt ten minste een week - en vaak nog veel langer - mooi blijft. Dit is onze zeven dag versgarantie. Uw gebaar van dankbaarheid zal dan ook een tijd lang in het interieur van de ontvanger prijken.

Bedank met bloemen

Bent u op zoek naar een boeket in een bepaalde kleur? Of zoekt u een samenstelling van specifieke bloemen? Onze specialisten staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken van het juiste bedank boeket. Voor iedere gelegenheid weten zij u advies te geven over de juiste bloem en samenstelling. Houd er echter wel rekening mee dat de foto’s op onze website slechts een impressie geven van het daadwerkelijke boeket. Bloemen zijn nu eenmaal natuurproducten en daarom seizoensgebonden. Desalniettemin kunt u er bij iedere bestelling op rekenen dat u een product ontvangt of laat bezorgen dat lijkt op de foto van het boeket dat u heeft gekozen op de website. Uiteraard is iedere bos vers, uniek en een echte blikvanger.

Bestel uw bedankt boeket bij Sister Sophy

Zodra u een bedankt boeket heeft gevonden kunt u eenvoudig via onze website uw bestelling plaatsen. U vult uw eigen gegevens in en de naam en adresgegevens van de ontvanger, waarna u de mogelijkheid hebt om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Op die manier zal de ontvanger verrast worden met een mooi boeket en een leuk bericht. U kunt tijdens het bestelproces bovendien zelf het bezorgmoment kiezen. U bent dus snel en eenvoudig verzekerd van een prachtig bedankcadeau.

Wilt u meer weten over de missie van Sister Sophy, onze producten of onze service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u alles wat u wilt weten en helpen u graag verder.