Bedankt boeket

Bedanken doe je het beste met een prachtig boeket. Bij Sister Sophy hebben wij de mooiste boeketten voor je op een rijtje gezet, zodat jij iemand in jouw omgeving zo goed mogelijk kan bedanken. Wat is er nu mooier dan iemand op een kleurrijke manier bedanken voor iets wat hij of zij voor jou heeft gedaan. Met bloemen laat je het makkelijkste en het snelste jouw dankbaarheid zien. Sister Sophy staat graag voor je klaar om jouw bedankje goed over te brengen.

Eerlijke bloemen van de beste kwaliteit

Bij Sister Sophy vinden we het belangrijk dat de producten die wij leveren niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook op een eerlijke manier worden gekweekt. Door onze samenwerkingen met kwaliteit kwekers en de beste binders van Nederland zijn wij in staat om meer controle te hebben over de kwaliteit van de bloemen. Wij geloven in de kracht van de natuur. Bloemen hoeven, naar onze mening, niet bewerkt te worden. Ze zijn van zichzelf al mooi genoeg. De bloemen worden dan ook rechtstreeks van de kweker naar de binder gebracht. Doordat dit proces zo snel is blijven de bloemen langer mooi en vers.

Natuurproducten

Belangrijk om te weten voordat je een boeket bij ons besteld is dat bloemen een natuurproduct zijn. Hierdoor kan het dus zijn dat het boeket dat je bestelt op de site er in het echt wat anders uit kan zien. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het bestelde boeket zoveel mogelijk lijkt op het boeket van de foto. Bloemen zijn natuurlijk seizoensgebonden dus mocht je een boeket bestellen met bloemen die seizoensgebonden zijn, zullen we er altijd voor zorgen dat de bloemen zoveel mogelijk op elkaar lijken.

Bedanken met een cadeautje en een kaartje

Wanneer je bij Sister Sophy jouw bedankje bestelt krijg je de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Op dit kaartje kan je uitgebreid laten weten waar jij de persoon voor wilt bedanken en waarom ze zo’n prachtig boeket verdienen. Vergeet niet je naam op het kaartje te zetten als je wilt dat de ontvanger weet van wie de bloemen zijn. Onze bezorgers geven nooit persoonlijke informatie van de besteller door aan de ontvanger.

Naast de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan je bestelling, kun je ook nog een leuk cadeautje toevoegen. Hierbij kan je denken aan een mooie vaas, een lekker stuk chocolade of misschien wel een heerlijke fles wijn. Een bedankje kan niet speciaal genoeg zijn!