Beterschap boeket

Bloemen zijn er natuurlijk niet alleen voor mooie momenten. Soms komen er momenten waarbij je iemand een hart onder de riem wilt steken met een mooi boeket. Wanneer je iemand beterschap wilt wensen is het vaak een fijn moment om via een bos bloemen iets voor iemand te kunnen doen. Door middel van een mooi boeket geef je iemand toch dat beetje extra wat ze op zo’n moment misschien wel het meeste kunnen gebruiken.Bij Sister Sophy hebben wij een uitgebreid assortiment in beterschap boeketten. Laat weten dat je aan iemand denkt en er voor ze bent. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen. Wij regelen de rest.

De kracht van eerlijke bloemen

Bij Sister Sophy zijn wij van mening dat bloemen de wereld beter maken. Niet alleen door de prachtige vormen en kleuren maar ook door de heerlijke geur die bloemen met zich meedragen. Een boeket is een perfect cadeau voor een dierbare of om iemand een hart onder de riem te steken. Een boeket is een mooi gebaar, wanneer er gebruik gemaakt wordt van eerlijke bloemen. Met eerlijke bloemen worden bloemen bedoelt die komen van echte kwaliteit kwekers en die niet over de rug van onderbetaalde arbeiders of een overbelast milieu gekweekt en vervoerd worden. Doordat wij samenwerken met Nederlandse kwekers is het voor ons mogelijk om de grip te houden op het hele proces. Hierdoor weten wij precies waar de bloemen vandaan komen en onder welke omstandigheden ze zijn gekweekt. Zo kunnen we niet alleen de beste kwaliteit leveren, maar ook nog eens de beste prijs.

Bestel je bloemen met een kaartje en een cadeautje

Bij Sister Sophy Krijg je de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Op dit kaartje kun je jouw beterschapswens schrijven voor degene waar je zoveel om geeft. Daarnaast kun je ook nog een cadeautje toevoegen aan jouw boeket. Kies bijvoorbeeld lekkere chocolade of een heerlijke fles wijn. Je zou ook nog kunnen kiezen voor een veel te schattige teddybeer. Laat de zieke zich iets beter voelen door een prachtig gebaar.