Excuses boeket

Hoe brengt u het beste uw oprechte excuses over aan iemand die u na aan het hart ligt? Met bloemen! Met bloemen zegt u namelijk precies wat u bedoelt. De ontvanger krijgt op deze manier bovendien een mooie herinnering aan uw welgemeende excuses. Daarnaast stemmen bloemen altijd vrolijk – en dat is uiteraard precies het gevoel dat u wilt bereiken met uw gebaar. Voor de mooiste excuus boeketten kunt u terecht op onze website. Hier vindt u prachtige bloemen in de mooiste samenstellingen.

Premium bloemen van hoge kwaliteit

Bij Sister Sophy geloven we in de kracht van bloemen. We willen dan ook met ieder boeket de wereld een beetje beter maken. Dit betekent dat we enkel samenwerken met kwaliteitskwekers en binders uit Nederland. Op die manier garanderen we de beste kwaliteit bloemen die rechtstreeks van de kwekers komen en vers gebonden worden. We slaan iedere overbodige stap in het proces over om de bloemen zo vers mogelijk bij u of uw omgeving af te leveren.

Onze premium bloemen hebben een zeven dagen versgarantie. Hiermee garanderen we dat uw boeket ten minste een week lang mooi blijft in de vaas. U kunt er dan ook op rekenen dat de ontvanger van uw excuus boeket lang kan genieten van de verse en eerlijke bloemen.

Diverse boeketten om uit te kiezen

Bent u op zoek naar een specifiek boeket, zoals een plukboeket, een boeket tulpen of een mooie samenstelling? Op onze website vindt u diverse voorbeeldboeketten waaruit u kunt kiezen. Houd er echter wel rekening mee dat de boeketten op onze website enkel ter illustratie zijn. Omdat bloemen natuurproducten zijn en daarom onderhevig zijn aan de seizoenen, kan het daadwerkelijke boeket dat u of uw ontvanger geleverd krijgt iets afwijken van de afbeelding op de website. Desalniettemin zorgen onze binders iedere keer voor een prachtig en vers boeket dat sterk lijkt op het boeket dat u heeft uitgekozen.

Bij het bestellen van uw excuus boeket kunt u uiteraard een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap terechtkomt bij de ontvanger. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het boeket op uw adres te laten bezorgen, om vervolgens de bloemen persoonlijk te overhandigen.

Een excuses boeket bestellen bij Sister Sophy

Sister Sophy biedt boeketten voor iedere gelegenheid – en een excuus boeket vindt u dan ook zeker terug in ons assortiment. Onze ervaren binders stellen de mooiste boeketten samen zodat u op een oprechte en persoonlijke manier uw spijt kunt betuigen aan de ontvanger. Laat uw boeket bezorgen op het adres van de ontvanger of overhandig uw bloemen persoonlijk. U kunt te allen tijde zelf het gewenste bezorgmoment doorgeven en een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw boeket.

Ook voor andere gelegenheden kunt u terecht bij Sister Sophy! Iets te vieren of een kindje geboren in uw omgeving? Zoek een mooi boeket dat past bij deze gelegenheid en verras de ontvanger met onze prachtige bloemen. Voor vragen over onze bloemen, werkwijze of bezorging kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.