Excuses boeket

Het aanbieden van excuses is iets wat je het liefst zo goed mogelijk doet. Je biedt je excuses tenslotte niet voor niks aan. Door middel van een boeket van Sister Sophy wordt het aanbieden van je excuses je iets makkelijker gemaakt dan het in eerste instantie is. Wanneer je bij iemand bloemen laat bezorgen is dat een mooie start van jouw excuses aan de persoon waar jij om geeft.

Hoge kwaliteit eerlijke bloemen

Bij Sister Sophy vinden wij het belangrijk dat de bloemen die wij leveren van goede kwaliteit zijn. Daarnaast vinden we het ook heel erg belangrijk dat de bloemen op een eerlijke manier worden gekweekt. Doordat wij samenwerken met Nederlandse kwaliteit kwekers en binders is het voor ons mogelijk om een oogje in het zeil te houden. Omdat wij zo dicht op het proces zitten kunnen wij garanderen dat onze kwekers krijgen wat ze verdienen voor de bloemen. Daarnaast is de levering een stuk sneller door deze directe samenwerkingen. Omdat de bloemen direct vanuit de kweker worden doorgestuurd naar de binder is dat een sneller proces wat ervoor zorgt dat de bloemen langer mooi en vers blijven bij de ontvanger. Hierdoor kunnen wij ook de zeven dagen versheid van de bloemen garanderen. Dit betekent dat de bloemen minimaal zeven dagen lang mooi in jouw vaas zullen stralen.

Kaartje en een cadeautje

Wanneer je jouw excuses aanbiedt kan je natuurlijk ook helemaal uitpakken door een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Via dit kaartje kun je jouw excuses nog beter overbrengen door jouw gevoelens op papier te zetten. Hierdoor zal de ontvanger beter begrijpen waar het over gaat. Wanneer je dat nog niet genoeg vindt, kun je er nog voor kiezen om een cadeautje bij jouw boeket te laten bezorgen. Hierbij kan je kiezen uit een lekkere fles wijn, een heerlijk stuk chocolade of misschien wel een mooie vaas voor bij het boeket. Pak jij uit, pakken wij het in.