Geboorte boeket

Heeft iemand in uw omgeving onlangs een kindje gekregen en wilt u uw hartelijke felicitatie overbrengen? Dan is een mooie bos bloemen altijd een goed idee. Hiermee geeft u namelijk een warme boodschap met veel kleur die de ontvangers herinnert aan uw gedeelde blijdschap. Naast de vele cadeaus voor de baby is een bos bloemen een fijne afwisseling; ook de ouders verdienen een presentje als felicitatie voor het nieuwe geluk. Bij Sister Sophy bent u dan ook verzekerd van hoogwaardige geboorte boeketten in uiteenlopende samenstellingen. U kiest zelf een stijl die u aanspreekt, dan gaan onze binders voor u aan de slag.

Op onze website vindt u voorbeeldboeketten die u een indruk geven van het geboorte boeket dat bij uw vrienden of kennissen wordt afgeleverd. Omdat bloemen natuurproducten zijn, is de daadwerkelijke samenstelling van een boeket onderhevig aan seizoen en oogt. Op die manier weet u echter wel zeker dat u de meeste verse bloemen verstuurt die rechtstreeks van de kweker komen.

Bloemen met een bijzondere betekenis

Wist u dat veel bloemen een unieke symboliek dragen? Zeker bij een geboorte is het leuk om hier bij stil te staan. U kunt bijvoorbeeld een boeket kiezen met bloemen die uw boodschap goed overbrengen. Zo staat de camelia bijvoorbeeld voor schoonheid, de chrysant voor geluk, gezondheid en eerlijkheid en een gele tulp voor vrolijkheid. Bij de Alstroemeria heeft zelfs ieder bloemblaadje een betekenis: humor, geduld, begrip, daadkracht, respect en medeleven. U wenst dus zowel de ouders als de baby het allerbeste toe met bloemen.

Uiteraard kunt u ook gewoon een geboorte boeket kiezen met kleuren waarvan u weet dat ze de ontvanger zullen aanspreken. Een fris plukboeket is bijvoorbeeld een hele goede manier om de geboorte van een kindje te vieren. Maar ook een volle bos tulpen of een vrolijke samenstelling brengt uw boodschap over.

Een betere wereld dankzij bloemen

Bij Sister Sophy geloven we in de kracht van bloemen. Zowel het geven als het krijgen van bloemen stemt vrolijk. Op die manier willen we met ieder boeket de wereld een beetje beter maken. Dit doen we bovendien niet alleen met de uitstraling van onze boeketten, maar ook met de kwaliteit en herkomst van de bloemen. We werken bijvoorbeeld uitsluitend samen met Nederlandse kwekers en binders die bekendstaan om hun hoge kwaliteit. Bij Sister Sophy draait het dan ook vooral om eerlijke boeketten die met zorg zijn gekweekt en samengesteld – om u of uw omgeving blij te maken.

Omdat wij deze werkwijze hanteren, kunnen we een versheidsgarantie van ten minste zeven dagen geven op onze boeketten. Dit betekent dat de bloemen in het boeket dat u via Sister Sophy bestelt in ieder geval een week mooi blijven wanneer ze in een vaas worden gezet. Met de juiste verzorging kunt u de levensduur bovendien verlengen tot wel twee weken. Met een geboorte boeket van Sister Sophy bent u dan ook verzekerd van een kwalitatief en mooi cadeau.

Een geboorte boeket bestellen bij Sister Sophy

Wilt u de nieuwe ouders in uw omgeving in het zonnetje zetten met een prachtige bos bloemen? Bekijk dan ons assortiment en maak uw keuze. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u de adresgegevens achterlaten van de ontvangers, waarna u ook het gewenste bezorgmoment kunt kiezen. Voeg bovendien een persoonlijke boodschap toe aan uw boeket om het cadeau helemaal af te maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw boeket zorgvuldig bij de ontvangers wordt afgeleverd op het juiste moment.

Voor meer informatie over onze bloemen, werkwijze, missie of service kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u bovendien graag met het maken van de juiste keuze. Voor elke gelegenheid stellen onze binders prachtige boeketten samen zodat u altijd voorzien bent van het juiste cadeau.