Geboorte boeket

Het krijgen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis in iemand zijn of haar leven. Een kindje krijgen is één van die dingen wat groots gevierd mag worden. Bloemen zijn een perfect cadeau voor wanneer iemand een kindje heeft gekregen. Vaak krijgen alleen de baby’s iets leuks. Een rompertje, speen of een kleine knuffel. Echter is het voor de kersverse ouders ook leuk om iets te mogen ontvangen. Ze gaan een leuke maar spannende tijd tegemoet. Hoe leuk is het dan niet om de nieuwe papa en mama te verrassen met een prachtige bos bloemen. Hierdoor worden ze dagelijks herinnerd aan een prachtig moment en kunnen ze niet alleen genieten van hun kindje, maar ook nog eens aan een kleurrijke bos bloemen.

Bloemen met betekenis

Bloemen hebben vaak een mooie betekenis. Zo geef je dus niet alleen een bloem cadeau maar ook een heel idee erachter. De Camelia staat bijvoorbeeld voor schoonheid, de Chrysant voor geluk, gezondheid en eerlijkheid en de gele tulp voor vrolijkheid. Allemaal betekenissen die je graag door wilt geven aan de kersverse papa en mama. Want wat is mooier om te geven dan gezondheid, vrolijkheid en geluk? Met een mooi boeket van Sister Sophy geef je dus niet alleen een bloemetje cadeau, maar ook nog eens een hele belevenis.

Een betere wereld met bloemen

Bij Sister Sophy geloven in de kracht van bloemen. Wij geloven erin dat bloemen laten bezorgen bij een geliefde een belevenis is. Een belevenis die goed moet gaan. Wij vinden het belangrijk dat de bloemen die wij leveren van een mooie stralende kwaliteit zijn. Dit is dan ook de reden dat wij samenwerken met Nederlandse kwekers en binders die bekend staan om hun prachtige kwaliteit bloemen. Hierdoor kunnen wij dan ook zeven dagen versheid garanderen. Dit houdt in dat de bloemen die je bestelt bij Sister Sophy minimaal zeven dagen kunnen stralen in uw vaas. Wanneer je de bloemen op de juiste manier zal verzorgen kan je dit zelfs verlengen tot, in sommige gevallen, twee weken.

Een geboorte boeket bestellen

In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod wat betreft geboorte boeketten. Daarnaast zijn er heel veel soorten boeketten die passen bij een geboorte. Naast het bestellen van een boeket kun je er ook altijd nog voor kiezen om iets extra’s toe te voegen aan je bestelling. Zo kun je ervoor kiezen om heerlijk chocolade toe te voegen of zelfs een fles wijn. Daarnaast is er bij sommige boeketten ook een mogelijkheid van het toevoegen van een teddybeer. Zo hebben niet alleen de papa en mama iets leuk, maar het lieve baby’tje ook nog.