Gefeliciteerd boeket

Heeft iemand in uw omgeving iets te vieren? Geef een gefeliciteerd boeket cadeau en zeg ’t met bloemen! Met onze boeketten willen zoveel mogelijk mensen blij maken. Of u nu iemand wilt feliciteren met een verjaardag, het behalen van het rijbewijs, een diploma of iets heel anders – met een mooi boeket zit u altijd goed. De binders van Sister Sophy hebben voor een een prachtige selectie gefeliciteerd boeketten gemaakt die geschikt zijn voor iedere feestelijke gelegenheid. Bekijk ons assortiment en kies een boeket dat u mooi vindt.

Wanneer u bloemen cadeau geeft, verblijdt u de ontvanger met ten minste een week lang kleur en vrolijkheid in huis. We selecteren onze bloemen dan ook zorgvuldig op kwaliteit; door uitsluitend samen te werken met kwekers en binders uit Nederland houden we controle over het proces en resultaat. Op die manier proberen we met ieder boeket de wereld een beetje beter te maken. U kunt dan ook altijd rekenen op een eerlijke bos bloemen die rechtstreeks van de kweker samengesteld is en bij u of de ontvanger in de vaas belandt.

Een feestelijke en oprechte felicitatie

Bloemen zijn al decennia lang het geschikte cadeau bij iedere felicitatie. Door te kiezen voor een mooie basiskleur, een fijne samenstelling en een persoonlijke boodschap kunt u de ontvanger van het boeket een blijk van waardering geven. Met een gefeliciteerd boeket laat u immers weten dat u meeleeft in de blijdschap van de gelegenheid. Uw felicitatie zal dan ook niet onopgemerkt blijven wanneer u kiest voor een mooie bos bloemen!

Twijfelt u over de juiste bloem voor in uw gefeliciteerd boeket? Verdiep u dan eens in de symboliek van bloemen. Bijna iedere bloem draagt namelijk een unieke boodschap uit. De uitdrukken ‘zeg het met bloemen’ is dan ook zeker niet toevallig. Zo staat de Freesia voor onvoorwaardelijke liefde, een roos voor geluk, genegenheid en vreugde en een zonnebloem voor bewondering, kracht en loyaliteit. Prachtige bloemen met mooie boodschappen – die als felicitatie niet onderdoen voor een ander cadeau.

Een eerlijk boeket van eigen bodem

Wanneer u een boeket cadeau doet ter felicitatie mag u van Sister Sophy de hoogst mogelijke kwaliteit verwachten. We streven namelijk naar een compleet herziene kijk op bloemen, het transport en de handel. Zo proberen we met ieder boeket een stap dichterbij een eerlijke wereld te komen. Door onze bloemen zorgvuldig te selecteren en handmatig te binden, verkorten we de tijd tussen kweker en vaas aanzienlijk. Dit is niet alleen beter voor de bloem, maar ook voor het milieu en de betrokken partijen. Bloemen worden op die manier namelijk niet gekweekt ten koste van onderbetaalde arbeiders – iedereen ontvangt een eerlijke prijs voor de aandeel in het proces.

Onze werkwijze zorgt er dan ook voor dat u altijd kunt rekenen op een eerlijk boeket dat ten minste zeven dagen mooi blijft. Deze versgarantie kunnen we enkel bieden door zelf volledig betrokken te blijven bij de kweek en het binden van onze bloemen. In samenwerking met gespecialiseerde partijen vormen wij daarom het alternatief op snelle handel en producten van ondermaatse kwaliteit.

Een gefeliciteerd boeket laten bezorgen

Kunt u de ontvanger niet in persoon feliciteren maar wilt u wel uw hartelijke felicitatie overbrengen? Onze boeketten zijn stuk voor stuk op locatie naar keuze te bezorgen. Via onze website kiest u een boeket dat u aanspreekt, waarna u de adresgegevens van de ontvanger invult en uw persoonlijke boodschap schrijft. U kunt bovendien het gewenste bezorgmoment aan ons doorgeven zodat u zeker weet dat de bezorger niet voor een dichte deur staat.

Bent u op zoek naar een boeket voor een andere gelegenheid? Ook dan kunt u bij ons terecht. Op onze website vindt u boeketten voor iedere gelegenheid in uiteenlopende formaten, kleuren en samenstellingen. Voor aanvullende vragen kunt u contact met ons opnemen, dan helpen we u graag verder.