Hoogste kwaliteit bloemen

Wij van Sister Sophy geven om bloemen. Juist omdat wij om bloemen geven vinden wij het heel belangrijk dat we goede en mooie bloemen kunnen leveren. WIj gebruiken alleen bloemen voor onze boeketten van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij doen omdat wij samenwerken met kwaliteit kwekers en binders uit Nederland. Hierdoor kunnen wij bloemen leveren waar wij, de ontvanger en de besteller blij van worden. Uiteindelijk is dat waar het ook om gaat. Een mooi product voor een nog mooiere prijs.

Bloemen cadeau geven

Wat veel mensen vaak vergeten is dat wanneer je bloemen cadeau doet, het niet alleen de bloem is die je cadeau doet maar ook de betekenis. Bloemen hebben hele mooie en bijzondere betekenissen. Zo weten we inmiddels allemaal wel dat de roos staat voor liefde, vriendschap en respect. De pioen staat voor ‘ik wens je een gelukkig leven en veel gezondheid’. De lelie daarentegen staat symbool voor geluk en heeft als extra betekenis; ‘ik daag je uit om van me te houden’. Dit zijn allemaal prachtige betekenissen om iemand cadeau te doen. Zo geef je niet alleen een boeket cadeau, maar ook nog eens een heel lief gebaar.

Kaartje toevoegen

Wanneer je bij Sister Sophy bloemen bestelt krijg je altijd de mogelijkheid om, bij je bestelling, een kaartje toe te voegen. Op dit kaartje kan je jouw mooie gebaar ook nog eens verduidelijken met woorden. Schrijf op je kaartje de betekenis van de prachtige bloemen die je laat bezorgen, of vertel de persoon hoeveel je om hen geeft. Zorg er wel voor dat je je naam op het kaartje schrijft. Onze bezorgers geven nooit informatie van de besteller aan de ontvanger. Zet je je naam niet op het kaartje, dan weet de ontvanger niet dat dit prachtige gebaar van jou komt.

Cadeau toevoegen

Je kan bij je bestelling ook altijd nog kiezen om een klein cadeautje toe te voegen. Dan krijgt de ontvanger niet alleen een prachtige bos bloemen en een lief kaartje, maar ook nog iets lekkers. Denk aan een heerlijke fles wijn of een lekkere reep chocolade. Het kan allemaal. Wanneer je de bestelling plaatst kun je uit verschillende opties kiezen. Zo zit er voor iedereen wat bij.