7 Dagen Happy Days versgarantie

Wij werken uitsluitend met kwaliteitskwekers in Nederland en met gecertificeerde binders samen, zodat wij altijd de hoogste kwaliteit bloemen en planten in onze producten kunnen verwerken. Overigens zijn wij ook Max Havelaar partner, maar leveren op dit moment nog geen fairtade bloemen.

Omdat onze binders uit Nederland alleen met verse producten werken maken zij boeketten met verste bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de kweker afkomen. Dit betekent dat wij op alle bloemen en planten minimaal zeven dagen versgarantie geven. Onder versgarantie verstaan wij dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan. Versgarantie wordt ook wel eens vaasgarantie genoemd.

Vaak horen wij dat de bloemen en planten nog na veertien dagen mooi staan, maar soms kan het voorkomen dat er niet altijd alle bloemen zo lang mooi blijven (dat hopen we wel natuurlijk en daarop selecteren wij de bloemen) maar daarom geven we toch altijd nog zeven dagen Happy Days garantie ofwel acht dagen versgarantie

Belangrijk!
Indien dit niet het geval is, vragen wij u vriendelijk doch dringend om altijd contact met ons op te nemen. Aangezien wij van bloemen houden willen wij altijd een super vers product leveren en wij staan achter ons product. Graag ontvangen we ook altijd een foto van het geleverde boeket. Wij zorgen samen met u voor een gepaste oplossing.

Om zolang mogelijk van uw bloemen te genieten willen wij u ook graag enkele tips meegeven om uw bloemen te kunnen onderhouden. Veel bloemen hebben weinig zorg nodig, maar sommige kleine aandachtspuntjes zijn van groot belang om zo lang mogelijk van het boeket te kunnen genieten