Lelies

Lelies zijn prachtige bloemen - iedere soort heeft weer unieke kenmerken die de schoonheid van de bloem benadrukken. Lelies staan dan ook niet voor niets symbool voor zuiverheid en geluk. Want gelukkig, dat word je van lelies. De kleurrijke bloemen, mooie lange stelen en uitbundige bloei fleuren iedere ruimte op. Wilt u iemand in uw omgeving dit geluk toewensen? Dan is een boeket met lelies een uitstekende keuze. Bij Sister Sophy vindt u boeketten met de mooiste lelies die we door heel Nederland bezorgen.

Lelies in alle kleuren

Omdat lelies bijna in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar zijn, worden ze vaak voor boeketten gebruikt. Ze kunnen namelijk goed gecombineerd worden met andere bloemen en passen vaak binnen een bepaald kleurenpalet. Een lelie is een boeket dan ook niet vreemd. En dat is niet voor niets. Een lelie kan met haar kleur en uitstraling een heel boeket dragen. Witte lelies zijn bijvoorbeeld een prachtige basis voor een zomers boeket. Oranje lelies daarentegen staan prachtig in een boeket voor Pasen of een andere gelegenheid in het voorjaar.

Wanneer u of iemand in uw omgeving het boeket ontvangt, zijn de lelies nog gesloten. Zodra ze in de vaas worden gezet komen ze echter tot leven. Zodra de lelies opengaan weet u niet wat u ziet. De stervormige bloem en de prachtige kleur maken uw boeket extra indrukwekkend.

Lelies van eigen bodem

Bij Sister Sophy vinden we het belangrijk dat iedere bloem eerlijk is gekweekt en zo vers mogelijk bij u in de vaas belandt. Daarom werken we enkel samen met de beste kwaliteitskwekers van Nederland. Daarnaast worden onze boeketten met de hand gebonden door professionele binders die de bloemen rechtstreeks van de kwekers ontvangen. U kunt er dan ook op rekenen dat uw boeket van buitengewoon hoge kwaliteit is en ten minste zeven dagen mooi zal blijven.

We selecteren onze bloemen op kwaliteit en verwachte levensduur. Op die manier kunnen we steeds betere kwaliteit garanderen en durven we de zeven dagen versgarantie altijd te bieden. Met de juiste verzorging van uw boeket kunt u vaak de bloemen langer dan een week gezond en mooi houden.

Lelies bestellen bij Sister Sophy

Met een boeket lelies weet u zeker dat uw cadeau in de smaak valt. Bekijk daarom het hele assortiment lelies van Sister Sophy en kies een boeket dat u aanspreekt. Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar lelies, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zodra u het juiste boeket gevonden heeft, kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw cadeau en een bezorgmoment kiezen. Dan zorgen wij dat uw boeket op het juiste moment bezorgd wordt.

Heeft u nog vragen over onze bloemen of werkwijze? Neem vooral contact met ons op. We staan u graag te woord en helpen u verder.