Lisianthus

De lisianthus is prachtig als snijbloem. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze veelzijdige bloemen veelvuldig gekozen worden als basis voor de mooiste boeketten. De lange stelen met meerdere bloemen zorgen voor een frisse uitstraling en geven ieder boeket een sierlijk karakter. Bent u op zoek naar een boeket met de lisianthus of wilt u een hele bos met lisianthus bloemen bestellen? Bekijk dan snel het uitgebreide assortiment van Sister Sophy. Al onze bloemen zijn van topkwaliteit en komen rechtstreeks van de kweker en binder.

Vrolijke kleuren om waardering te tonen

De lisianthus staat ook wel bekend als de eustoma en de symboliek van deze bloemen maakt ze zeer geschikt om cadeau te doen. De lisianthus wordt namelijk in verband gebracht met waardering en dankbaarheid. Als u iemand in uw omgeving wilt bedanken of een blijk van waardering wilt geven, is de lisianthus de perfecte keuze. Uiteraard kan de lisianthus ook bij een andere gelegenheid gegeven worden. De bloem is namelijk zeer veelzijdig en wordt altijd gewaardeerd.

Het fijne van de lisianthus is dat de kleurrijke bloemen afgewisseld worden met mooie groene bladeren die tot bovenin de bloem groeien. Hiermee heeft de lisianthus een zeer hoge decoratieve waarde in ieder boeket. De combinatie van kleur en frisgroen maakt de bloem een graag geziene toevoeging aan bijvoorbeeld plukboeketten. Ook draagt de lengte van de bloemen bij aan de populariteit van de lisianthus in boeketten.

Enkel kwaliteitsbloemen

We vinden het erg belangrijk dat onze bloemen zo vers en mooi mogelijk bij u in de vaas terechtkomen. Daarom werken we enkel samen met kwaliteitskwekers en de beste Nederlandse binders. De bloemen worden rechtstreeks naar onze binders vervoerd om daar met de hand gebonden te worden tot prachtige boeketten. Met deze werkwijze houden we de volledige controle over de kwaliteit van de bloemen die u bij ons koopt en kunnen we een zeven dagen versgarantie bieden. Dit betekent dat het boeket dat u bij ons aanschaft ten minste zeven dagen mooi blijft.

Omdat bloemen veelal seizoensproducten zijn, kunnen de boeketten die u bestelt via onze website iets afwijken van de foto’s die u online ziet. Echter kunt u er vanzelfsprekend op rekenen dat uw boeket sterk lijkt op wat u bestelt heeft en samengesteld wordt tot uniek geheel door onze professionele binders.

Lisianthus online bestellen bij Sister Sophy

Wilt u iemand in uw omgeving verrassen met mooie lisianthus of wilt u uw eigen woning opvrolijken met deze prachtige bloemen? Bestel uw bloemen online en laat ons weten op welk moment onze bezorger uw boeket moet aanbieden. Voeg bovendien een persoonlijke boodschap toe voor een extra speciaal cadeau. We bezorgen binnen heel Nederland en garanderen de beste service.

Wilt u meer weten over onze bloemen, onze service of onze missie? Bekijk dan onze website of neem contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!