Lisianthus

De Lisianthus is prachtig als snijbloem. Het is dan ook niet gek dat deze veelzijdige bloemen veelvuldig gekozen worden als basis voor de mooiste boeketten. De lange stelen met meerdere bloemen zorgen voor een frisse uitstraling en geven ieder boeket een sierlijk karakter. Ben je op zoek naar een boeket met de Lisianthus of wilt u een hele bos met Lisianthus bloemen bestellen? Bekijk dan snel het uitgebreide assortiment van Sister Sophy. Al onze bloemen zijn van topkwaliteit en komen rechtstreeks van de kweker en binder.

Vrolijke kleuren om waardering te tonen

De Lisianthus staat ook wel bekend als de eustoma en de symboliek van deze bloemen maakt ze zeer geschikt om cadeau te doen. De Lisianthus wordt namelijk in verband gebracht met waardering en dankbaarheid. Als je iemand in jouw omgeving wilt bedanken of een blijk van waardering wilt geven, is de Lisianthus de perfecte keuze. Uiteraard kan de Lisianthus ook bij een andere gelegenheid gegeven worden. De bloem is namelijk zeer veelzijdig en wordt altijd gewaardeerd.

Het fijne van de Lisianthus is dat de kleurrijke bloemen afgewisseld worden met mooie groene bladeren die tot bovenin de bloem groeien. Hiermee heeft de Lisianthus een zeer hoge decoratieve waarde in ieder boeket. De combinatie van kleur en frisgroen maakt de bloem een graag geziene toevoeging aan bijvoorbeeld pluk boeketten. Ook draagt de lengte van de bloemen bij aan de populariteit van de Lisianthus in boeketten.

Enkel kwaliteitsbloemen

We vinden het erg belangrijk dat onze bloemen zo vers en mooi mogelijk bij jou of jouw geliefde in de vaas terechtkomen. Daarom werken we enkel samen met kwaliteit kwekers en de beste Nederlandse binders. De bloemen worden rechtstreeks naar onze binders vervoerd om daar met de hand gebonden te worden tot prachtige boeketten. Met deze werkwijze houden we de volledige controle over de kwaliteit van de bloemen die je bij ons koopt en kunnen we een zeven dagen versgarantie bieden. Dit betekent dat het boeket dat je bij ons aanschaft ten minste zeven dagen mooi blijft.

Omdat bloemen voornamelijk seizoensproducten zijn, kunnen de boeketten die je bestelt via onze website iets afwijken van de foto’s die je bij ons online ziet. Echter kun je er op rekenen dat je boeket zoveel mogelijk lijkt op wat je bestelt hebt en samengesteld wordt tot een uniek geheel door onze professionele binders.

Lisianthus online bestellen bij Sister Sophy

Wil je iemand in jouw omgeving verrassen met mooie Lisianthus of wil je jouw eigen woning opvrolijken met deze prachtige bloemen? Bestel jouw bloemen online en laat ons weten op welk moment onze bezorger jouw boeket moet aanbieden. Voeg bovendien een persoonlijke boodschap toe voor een extra speciaal cadeau. We bezorgen binnen heel Nederland en garanderen de beste service.

Wilt je meer weten over onze bloemen, onze service of onze missie? Bekijk dan onze website of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je uiteraard graag verder!