Rozen bestellen

Als het gaat om de roos is dat misschien wel de meest bekende bloem. De roos staat voor liefde, respect, vriendschap en trouw. Prachtige betekenissen die passen bij een prachtige bloem. Rozen bestellen is de ultieme manier om iemand compleet te verrassen. Bij Sister Sophy maken wij rozen bestellen zo gemakkelijk mogelijk. Met onze snelle levering en top service staat er binnen no-time een bezorger voor jouw geliefde hun deur met prachtige rozen.

Rozen boeket bestellen

Rozen heb je in allerlei verschillende vormen en maten. Er is dus keus zat om jouw geliefde te verrassen. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een prachtig rozen boeket. De rozen boeketten hebben we in verschillende vormen, maten en kleuren. Zoek uit welke roos het beste bij jouw geliefde past en verras de geluksvogel met een prachtige bos rozen.

Betekenis van rozen

Wanneer je toch nog moeite hebt met het maken van een keuze door ons grote assortiment, kun je altijd nog kijken of er een betekenis bij de rozen zit die je aanspreekt. Rozen staan namelijk bekend om hun vele betekenissen. Zo staan 25 rozen voor een felicitatie, 50 rozen voor onvoorwaardelijke liefde, 15 rozen voor het zeggen van sorry en 13 voor heimelijke liefde. Vergelijk het moment met de betekenis en voila, je weet precies hoeveel rozen je moet hebben.Rozen bestellen met kaartjeWanneer je rozen bestelt is het natuurlijk heel erg leuk als je de liefde kan bestempelen met mooie persoonlijke woorden. Op dit kaartje kun je jouw grote liefde precies vertellen wat hij of zij moet weten. Dat extra beetje liefde is soms precies wat iemand nodig heeft. Vergeet ook niet je naam op het kaartje te zetten als je wilt dat de ontvanger weet dat de rozen van jou komen. Wanneer je een geheime aanbidder bent kan je dat uiteraard achterwege laten.

Rozen bestellen met kaart

Wanneer je rozen bestelt is het natuurlijk heel erg leuk als je de liefde kan bestempelen met mooie persoonlijke woorden. Op dit kaartje kun je jouw grote liefde precies vertellen wat hij of zij moet weten. Dat extra beetje liefde is soms precies wat iemand nodig heeft. Vergeet ook niet je naam op het kaartje te zetten als je wilt dat de ontvanger weet dat de rozen van jou komen. Wanneer je een geheime aanbidder bent kan je dat uiteraard achterwege laten.

Onze service met rozen bestellen

Wanneer je bij het rozen bestellen vóór 16.00 uur bestelt, heeft jouw grote liefde de volgende dag al de rozen in de huiskamer staan. Daarnaast leveren wij alleen bloemen met zeven dagen versgarantie. Dat betekent dat de rozen minimaal zeven dagen prachtig bij jouw dierbare in een vaas kunnen stralen.