Boeket romantiek

Een boeket geven is al decennia lang een teken van liefde en genegenheid. Een romantisch boeket is dan ook één van de oudste bekende boeketsoorten. Al in de zestiende eeuw werden bloemen gebruikt om de liefde te uiten – en hier is in de eeuwen erna niets aan veranderd. Zoekt u een mooi boeket voor uw geliefde? Bekijk dan ons assortiment boeketten met romantisch thema. U vindt hier uiteenlopende samenstellingen van prachtige, eerlijke bloemen die een lach op het gezicht van uw dierbare toveren.

Iedere dag zorgen onze ervaren binders voor de meest prachtige boeketten. De bloemen die zij hiervoor gebruiken komen rechtstreeks van de kweker en zijn dan ook zo vers mogelijk. Op die manier kunnen we versheid en kwaliteit van onze boeketten te allen tijde garanderen. Dus ook voor uw romantische boeket kunt u rekenen op buitengewone schoonheid en torenhoge kwaliteit.

Het juiste romantische boeket kiezen

Het kiezen van het juiste boeket voor uw geliefde kan soms ingewikkeld zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een mooie bos rode rozen? Of past een uniek veldboeket beter bij de boodschap die u uit wilt dragen? Maar ook de smaak van de ontvanger is uiteraard van groot belang. U kunt bijvoorbeeld een romantisch boeket kiezen in de lievelingskleur van uw geliefde of een mooie samenstelling van bloemen met een mooie symbolische betekenis. Rozen staan uiteraard voor liefde en genegenheid, maar een amaryllis misstaat ook zeker niet in een romantisch boeket. Met deze bloem zegt u namelijk trots te zijn op de ontvanger en hem of haar te bewonderen.

Kunt u niet kiezen tussen de vele boeketten in ons assortiment? U kunt uiteraard altijd rekenen op persoonlijk advies van de specialisten van Sister Sophy. We denken met u mee over het geschikte boeket voor uw geliefde en stellen het met zorg samen.

Uw bloemen laten bezorgen door Sister Sophy

Bent u niet in staat de bloemen zelf aan uw geliefde te overhandigen? Dan kunt u het boeket laten bezorgen op een door u gekozen adres. Via ons bestelproces vult u de benodigde gegevens van de ontvanger in en voegt u een persoonlijke boodschap toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bloemen voor uw boeket rechtstreeks van de kweker naar de binder gaan om daar tot een prachtig boeket te worden samengevoegd. Vervolgens verpakken we uw boeket met de grootste zorg en levert onze bezorgdienst het romantische boeket af op het door u doorgegeven adres.

Dankzij het proces dat wij aanhouden voor het samenstellen en bezorgen van onze boeketten kunt u rekenen op zeven dagen versgarantie. Dit betekent dat het boeket ten minste een week mooi blijft wanneer het bij u of de ontvanger in een vaas wordt gezet. Met een beetje liefde en aandacht kunt u deze tijd bovendien verlengen tot wel twee weken.

De missie van Sister Sophy

Vanuit onze filosofie dat bloemen de wereld beter maken maar dat we ook actief moeten bijdragen aan een betere wereld, is het ons doel om met ieder boeket bij te dragen aan een eerlijke en verantwoorde industrie. Hierbij richten we onze pijlen op lokale kwaliteitskwekers die de garantie bieden van een eerlijk en onbewerkt product. Op die manier krijgen alle partijen in het proces wat ze verdienen en gaat de handel van bloemen niet ten kosten van kwekers die kwaliteit boven kwantiteit stellen.

Wilt u meer weten over onze missie, onze producten of onze service? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over ons bedrijf en onze bloemen. Ook voor vragen over uw bestelling, de bezorging of aanverwante zaken kunt u bij ons klantenservice terecht. Op die manier hopen we u nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te zijn.